Verzenden

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 50,- zijn € 4,95. Bestellingen boven de €50,- verzenden wij gratis. Komt hier een deel van retour waardoor de bestelling alsnog onder de €50 uitkomt, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten. 

Bestellingen op werkdagen voor 20:30 uur kunnen wij meestal dezelfde dag nog verzenden. Jouw pakket heb je dan meestal de volgende (werk)dag in huis.
Uitzonderingen hierop zijn bestellingen met een artikel wat een afwijkende levertijd heeft. Je bestelling wordt verstuurd zodra deze compleet is. Heb je meerdere artikelen besteld waarvan een deel geen levertijd heeft en wil je die graag eerder ontvangen? Laat het ons even weten en stuur een mailtje naar info@meneertjekoekepeertje.nl.
 

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. 
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het retourformulier. Deze vindt u hier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Retouradres:
Meneertje Koekepeertje
Postbus 10269
1301 AG Almere

© 2019 - 2023 Meneertje Koekepeertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel